Zaalinformatie

Inspirerende locatie

WTC Meeting Center Arnhem is een vergaderlocatie met een uniek uitzicht. De locatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende bijeenkomsten; van kort overleg, brainstorm of vergadering tot flexwerkplek. U vindt hier alles wat u nodig heeft: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering. Welkom bij WTC Meeting Center Arnhem!

Regardz World Trade Centre Meeting Centre Arnhem

FLEXIBEL EN MULTIFUNCTIONEEL

Vergaderen in Arnhem? WTC Meeting Center Arnhem is niet zomaar een vergaderlocatie. Het is een inspirerende, multifunctioneel en flexibel in te richten toplocatie voor uw congres, seminar of bijeenkomst. Iedere ruimte kan aangepast worden aan uw evenement. Succes verzekerd.

Toren

VAN HARTE WELKOM

Wilt u vast een kijkje nemen? Op onze plattegrond ziet u een overzichtelijke weergave van onze zalen. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Mail of bel ons op 026 – 353 78. U bent van harte welkom.

 Receptie

OP MAAT

Bij WTC Arnhem krijgt u service met een glimlach. U kunt rekenen op dienstverlening die staat als een huis. Wij laten niets aan het toeval over; uw bijeenkomst verloopt vlekkeloos. Onze sfeervolle accommodatie gecombineerd met onze jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan per mail of telefonisch met 026 – 353 78 40. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen