Mogelijkheden

Het WTC Meeting Center Arnhem heeft 14 verschillende zalen die stuk voor stuk op maat kunnen worden ingericht. Ruimte nodig voor uw seminar? Dan zetten we de theater opstelling voor u klaar. Training? Dan kiest u voor de U-vorm. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje. Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk, beschikken over een luchtbehandelingsysteem, gratis wi-fi, een projectiewand, flip-over en meeting kit. Heeft u speciale wensen voor de zaalopstelling, faciliteiten en audiovisuele middelen? Geef deze dan gerust aan ons door en wij adviseren u graag.

Mogenlijkheden

CARRé

Een zaalopstelling waarin mensen elkaar kunnen aankijken zorgt voor goede interactie met uw gezelschap. WTC Arnhem heeft zalen voor 60 personen in carré-opstelling.

Mogelijkheden

THEATER

De overzichtelijke theateropstelling is ideaal voor uw lezing, presentatie of seminar. Uw publiek (tot 190 personen) zit in rijen en tijdens uw presentatie kunt u iedereen aankijken.

Mogelijkheden

SCHOOL

Heeft u een zaal nodig voor uw training of opleiding? Kies dan voor de schoolopstelling. Deze overzichtelijke opstelling is perfect voor intensieve trainingen tot 58 personen.

Mogelijkheden

U-VORM

De tafels staan in een U-vorm met een losse tafel aan het open einde, zodat iedereen goed zicht op de spreker en elkaar heeft. Uitstekend geschikt voor interactieve presentaties.

Mogelijkheden

CABARET

Met deze opstelling kunnen veel (tot 100) personen tegelijk aanwezig zijn bij een presentatie. De stoelen staan in rijen, met het zicht naar de spreker en het scherm.

Mogelijkheden

Examen

Examenlocatie nodig? We zetten de examentafels voor u neer. De tafels staan los van elkaar en de kandidaten hebben veel ruimte. De examenopstelling is beschikbaar tot 75 personen.

Bekijk de plattegrond van onze locatie. Wilt u meer weten over de specificaties van onze zalen en de mogelijke opstellingen? Bekijk dan onze zaleninformatie in één oogopslag. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op: 026 – 353 78 40. Vraag vrijblijvend een  offerte aan of reserveer online.