Zalen

Een vergadering, training of congres buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar alles voor elkaar is. Waar service en aandacht vanzelfsprekend zijn. Met het station en parkeergelegenheid om de hoek. Regardz WTC Arnhem heeft flexwerkplekken en meer dan 20 zalen die zijn ingericht met comfortabel meubilair. Compleet met wifi en meetingkit. Flip-overs, print service, beamers, geluidsinstallatie, kortom: alle middelen zijn in huis zodat u ongestoord aan de slag kunt. Onze technische dienst is stand-by om u ter plekke van dienst te zijn. Regardz WTC Arnhem is de perfecte vergaderlocatie met een fantastisch panoramisch uitzicht!

zalen WTC Arnhem

Zalen

Groot of klein. Plenair of met break-out sessies. Regardz WTC Arnhem biedt een grote diversiteit aan zalen, verdeeld over verscheidene verdiepingen. Er zijn 20 ruimtes variërend van 20 m2 tot 300 m2. Afspraak met een zakenrelatie? Congres voor 400 deelnemers? Alles kan. Alle denkbare zaalopstellingen zijn mogelijk. Of u nu komt om te werken, vergaderen of vieren, wij zorgen goed voor u en uw gasten.

 Zalen WTC Arnhem

Van alle gemakken voorzien

Een locatie waar alles voor elkaar is? Dan bent u bij Regardz WTC Arnhem aan het juiste adres. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst. Multifunctioneel en van alle moderne faciliteiten voorzien. Telefoonoplader nodig? Hebben we. Toch een beamer nodig voor uw presentatie? Hebben we ook. Ons team is stand-by voor de ondersteuning van uw bijeenkomst.

 Zalen WTC Arnhem

Blik op Arnhem

Congres, beurs, expositie of receptie? Regardz WTC Arnhem biedt een inspirerende locatie met diverse mogelijkheden. Of uw gezelschap nu uit 4 of 400 personen bestaat, wij hebben een zaal en die bij uw evenement past. Van begane grond tot 13e verdieping, onze sfeervolle zalen staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. En het sublieme uitzicht op Arnhem en haar bosrijke omgeving maken het helemaal af!

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u een vraag? Neemt u dan contact op via de mail. Wilt u liever één van onze collega’s spreken? Belt u dan naar 026 – 353 78 40. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of online boeken en beheren.