Vergaderen

Vergaderen in Arnhem met uitzicht

Vergaderen in Arnhem? Op een unieke locatie met een fantastisch uitzicht? WTC Meeting Center Arnhem is een inspirerende locatie en leent zich uitstekend voor uw vergadering, congres en evenement. Dus als u wilt vergaderen, een ruimte nodig heeft voor een kort overleg of als u een comfortabele flexwerkplek zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres? Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Uw bijeenkomst is maatwerk voor ons en we staan garant voor gastvrije bediening en hoogwaardige catering.

Vergaderen WTC Arnhem

Unieke locatie

WTC Meeting Center Arnhem heeft 14 verschillende zalen die allemaal naar uw wensen kunnen worden ingericht. U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Ieder vergaderarrangement is aan te passen aan uw wensen. In overleg is veel mogelijk. Neem contact met ons op of kom langs om te zien wat WTC Arnhem u te bieden heeft als u wilt vergaderen. Bekijk ook onze locatiebrochure.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan, bel ons op nummer 026 – 353 78 40 of reserveer online.