Verbouwing

WTC MEETING CENTER VERBOUWT!

De zomer staat in het teken van vernieuwing! Gedurende de maanden juli, augustus en begin september zal er volop verbouwd worden op de begane grond. Zo worden er een aantal nieuwe, frisse vergaderzalen gerealiseerd én lanceren we een verrassend nieuw concept. Bij een nieuwe uitstraling én een nieuw concept hoort ook een nieuwe naam die we binnenkort aan u zullen onthullen!

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Blijf deze pagina dan volgen voor de laatste updates.

Heeft u vragen over de verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op.


WTC verbouwing28.08.2018 – TOPDRUKTE

Met het nieuwe vergaderseizoen voor de deur is het momenteel topdrukte! Er wordt hard gewerkt om alles af te krijgen voor de oplevering. Sinds vorige week ligt er een prachtige vloer, zijn inmiddels de glazen wanden geplaatst en begint de lunchcorner vorm te krijgen. Volgende week wordt alles weer ingericht en zéér binnenkort maken we onze nieuwe naam bekend. Lees meer

Verbouwing WTC Arnhem02.08.2018 - UPDATE MAAND 1

1 juli 2018 zijn we begonnen met de verbouwing van onze locatie. Momenteel wordt er nog steeds hard gewerkt om alle voorzieningen aan te passen. Tijdens de zoektocht naar ons vernieuwende concept bezoeken we veel locaties ter inspiratie.
Lees meer

Update verbouwing WTC Meeting Center Arnhem16.07.2018 – De eerste 2 weken

De verbouwing is alweer twee weken in volle gang. Na een week van slopen is de opbouw weer begonnen. De eerste zalen zijn zichtbaar aan het worden en de installateurs zijn volop bezig. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het nieuwe F&B concept, het logo en worden de laatste dingen besteld.
Lees meer

WTC Meeting Center verbouwing 201802.07.2018 – Sneak preview

De zomer staat in het teken van vernieuwing! In juli en augustus zal er volop verbouwd worden op de begane grond. Hier zullen we een aantal nieuwe, frisse vergaderzalen realiseren en een verrassend nieuw foodconcept introduceren.
Lees meer