Hartig Arnhem

Hartig Arnhem

Hartig Arnhem

Hartig Arnhem, gevestigd in het WTC, biedt ambachtelijke lekkernijen die gemaakt zijn van producten van lokale leveranciers. De heerlijke broodjes, verschillende soorten koffie en verse sappen kunnen in de mooie lichte lobby worden gegeten, maar ook worden afgehaald! Ideaal voor de bedrijven in de omgeving.

brownie Hartig

Eerlijke en heerlijke producten

Het grootste gedeelte van ons assortiment maken wij zelf. Daarnaast werken wij met de beste leveranciers uit de streek om u de lekkerste producten te bieden! Van heerlijke koffie, zelfgemaakte brownies tot biologische zuivel en vlees van de scharrelslager.

Vergaderen, bijkletsen of meenemen voor onderweg?

Heeft u een korte vergadering of wilt u even bijkletsen met uw vriend(in) in een rustige omgeving? dat is mogelijk! Wij beschikken over een een rustige en gezellige lobby met ruime zitplaatsen en gratis wifi. Kom naar het WTC en geniet van een heerlijke en verantwoorde lunch in onze gezellige lobby of neem mee voor onderweg! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. U bent van hartig welkom!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met WTC Meeting Center Arnhem via telefoonnummer 026 – 353 78 40 of stuur ons een e-mail. En kijk voor meer informatie over het assortiment van Hartig op www.hartig.nl