Flexwerken

Tijd over tussen twee afspraken? Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw zakelijke afspraak? WTC Meeting Center Arnhem geeft u de ruimte! U kunt gratis gebruik maken van een van onze flexplekken. U bent van harte welkom en kunt zonder reserveren terecht. Ideaal voor flexwerkers en zzp’ers. Werken, ontmoeten en overleggen in een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien. WTC Arnhem is een uitstekende locatie voor mobiel werken.

In verband met de verbouwing is flexwerken momenteel niet mogelijk. Vanaf 1 september bent u weer van harte welkom in onze vernieuwde ontmoetingsruimte.

flexwerken

Ontmoeten en werken

Veel zzp’ers maken gebruik van de flexplekken bij WTC Meeting Center Arnhem. U kunt gewoon binnenlopen, inloggen op het wifi netwerk en aan de slag. Printer nodig? Geen probleem. Gast ontvangen? Onze receptiemedewerker staat voor u klaar. Toch een vergaderruimte nodig? We regelen het graag voor u.

flexwerken

Vers en gezond

Zin in een lekkere lunch voor, tijdens of na uw overleg? We hebben een uitgebreid aanbod van luxe broodjes, verse soepen en salades. Onze gerechten worden bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten. De keukenbrigade van het WTC Arnhem stelt met zorg de lekkerste gerechten voor u samen.

flexwerken

GRATIS en gastvrij

Flexwerken is gratis bij Regardz WTC Meeting Center Arnhem. U hoeft niet te reserveren. Ideaal als u thuis aan het werk bent en behoefte heeft aan een andere werkomgeving. U bent van harte welkom; binnenlopen, inloggen op het wifi netwerk en u kunt aan de slag. Dat is handig!

flexwerken

Coaching arrangement

Ruimte nodig voor uw één op één gesprek? We bieden afgesloten ruimtes zodat u in alle rust en ongestoord uw (coaching)gesprek kunt voeren. Dit coaching arrangement kost slechts € 17,50 per persoon per uur. Koffie, thee en water zijn uiteraard inbegrepen. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Wilt u meer informatie over flexwerken? Neem dan contact op met onze medewerkers op nummer 026 – 353 78 40 of per mail.