Faciliteiten

 AUTO

AutoWanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, dan kunt u Willemstunnel 1 aanhouden. U komt dan voor de ingang van Parkeergarage Centraal uit. Parkeergarage centraal beschikt over 1.050 parkeerplaatsen, waaronder 14 oplaadpunten voor elektrische auto’s en 12 invaliden parkeerplaatsen. Kijk bij parkeren voor de te volgen borden.  Bekijk hier onze routekaart

 OPENBAAR VERVOER

BusNeem vanaf het perron de uitgang richting de Stationshal. In de Stationshal neemt u de roltrap of lift naar Nieuwe Stationsstraat/Kantorenplein. Op het kantorenplein ziet u de ingang van het WTC in de blauwe toren.

 PARKEERTERREIN

ParkeerterreinOnze gasten kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het WTC Arnhem: Parkeergarage Centraal. De kosten bedragen € 2,50 per uur overdag, € 0,50 per uur na 18:00 uur met een maximum van € 15,00 per dag. U kunt in de lobby van het WTC bij de betaalautomaat betalen.

 FIETSENSTALLING

FietsenstallingU kunt uw fiets veilig stallen in de fietsenstalling van Centraal Station Arnhem, deze is te vinden onder de stationshal van het Centraal Station.

 BIJZONDERE LOCATIE

bijzondere locatieLigging in hartje centrum Arnhem is het de locatie bij uitstek om na de vergadering even de stad in te lopen.

 BEURS / CONGRES

beursCongreszaal op de 13e etage met een maximale capaciteit van 190 personen.

 ZALEN

zalen Regardz WTC Arnhem beschikt over 14 modern ingerichte multifunctionele training- en vergaderzalen op de 12e en 13e etage met prachtig uitzicht.

  • de maximale capaciteit van onze zalen is 190 personen.

 CLIMATE CONTROL

Climate controlElke zaal beschikt over koeling en verwarming. Zo kunt u zelf de temperatuur in de zaal instellen en beheersen.

 RESTAURANT

RestaurantEen restaurant of lounge als rustpunt binnen uw bijeenkomst. Met als hoofdingrediënten lekker en gezond eten & drinken, met veel liefde voor het vak vers bereid in een uitgebreid lunchbuffet en verschillende soorten diners.

 DINER

RestaurantDe keukenbrigade van WTC Arnhem verzorgt graag een diner voor u op maat gemaakt.

 BAR

barU kunt op alle momenten van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan dranken en bittergarnituur. Er is een kleine kaart aanwezig.

 WIFI

WifiEr is gratis wifi aanwezig.

 MINDERVALIDE TOEGANG

mindervalide toegangWTC Arnhem is rolstoeltoegankelijk, zowel vanaf het Centraal Station als vanuit Parkeergarage Centraal. Er zijn liften, mindervalide toiletten en invalide parkeerplaatsen aanwezig.

 HUISDIEREN

HondverbodenEr zijn geen huisdieren toegestaan. Uiteraard maken wij een uitzondering voor hulphonden.