Trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiest u voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wilt u een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. We denken graag met u mee en bieden u deskundig advies en begeleiding in styling en aankleding van uw trouwdag. Bruiloft organiseren? Dat is voor ons een feest. WTC Meeting Center Arnhem is een van de meest imposante gebouwen van Arnhem. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en een unieke locatie om te trouwen. In de stemming gekomen? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Mail of bel 026 – 353 78 40 en laat u verrassen.

Raymond_Roos-Anne-44

Ja-woord

U zoekt een unieke en inspirerende locatie voor een heel bijzonder moment in uw leven? Ruimte die uw persoonlijke sfeer uitstraalt? U voelt zich ‘on top of the world’ tijdens uw huwelijksdag bij WTC Arnhem. Samen met u de dag van uw dromen organiseren, dát is onze passie.

Ingang3

Persoonlijk en op maat

Huwelijksdag regelen? Dat is voor ons een feest. Uw trouwdag is maatwerk voor ons. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Na een uitgebreide rondleiding bespreken we uw wensen. Heel veel bruidsparen hebben hun trouwdag al georganiseerd met onze ervaren specialisten. We bezorgen u graag een onvergetelijke dag!

Raymond_Roos-Anne-126

Samen nagenieten

In alle rust terugkijken op uw trouwdag? Samen nagenieten van alle feestelijke momenten? We adviseren u graag over leuke en unieke hotels in Arnhem. Design hotel? Romantische bruidssuite? We horen graag wat uw wensen zijn en informeren u over de leukste hotels in Arnhem.

Inmiddels zijn er al heel wat huwelijken voltrokken in WTC Meeting Center Arnhem! Raymond en Roos-Anne zijn onlangs getrouwd in WTC Arnhem en vertellen graag over hun feestelijke dag.   ‘We wilden graag trouwen in Arnhem en waren op zoek naar een unieke plek. Waar kun je terecht met een groep van ruim dertig personen? Met een subliem uitzicht? Verrassende catering? Bij WTC Arnhem! Het uitzicht is natuurlijk fantastisch, maar wat onze trouwdag helemaal onvergetelijk maakte, was de inzet van het team van WTC Arnhem. Ze leveren maatwerk, denken graag met je mee, hebben veel ervaring en zijn enthousiast en betrokken. De ruimte werd precies zo aangekleed zoals wij het wilden; de styling en versiering zorgde voor een intieme en romantische setting. Voor ons was het perfect; mede dankzij de inzet van het team is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden waar we met veel plezier op terugkijken! Raymond en Roos-Anne Matser Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze eventplanner om de locatie eens rustig te bekijken. U kunt zowel per mail als telefonisch contact met ons opnemen! 026 – 353 78 40.