Congressen/Events

Op zoek naar een locatie voor uw congres, productpresentatie of seminar? Op de eerste verdieping van WTC Meeting Center Arnhem is een speciale congreszaal, uitstekend geschikt voor een gezelschap tot 190 personen. De ruimte is modern ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het event aan uw wensen aan te passen. Kleiner gezelschap? Geen punt. De verschillende zalen op de overige verdiepingen zijn uitstekend geschikt voor break-out sessies, maar kunnen ook worden samengevoegd tot meerdere grote zalen. Meer informatie? Bekijk de locatiebrochure.

Huwelijk in de lucht

Iets te vieren? Dankzij de unieke locatie zijn er tal van mogelijkheden om uw feest, bedrijfsjubileum of bruiloft de juiste invulling te geven. Bruiloft? Jazeker, u kunt bij ons ook uw bruiloftsfeest of receptie vieren! Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. We denken graag met u mee en bespreken graag samen met u uw wensen en ideeën om van uw feest een onvergetelijke happening te maken.

Regardz World Trade Centre Meeting Centre Arnhem

Faciliteiten

U heeft een locatie nodig die meer is dan een zaal. U wilt een totaaloplossing. Wij bieden u flexibele ruimten met standaard gratis wifi, alle denkbare voorzieningen en faciliteiten, technische ondersteuning en uitstekende lunch- en cateringmogelijkheden.

Regardz World Trade Centre Meeting Centre Arnhem

Zalen met uitzicht

WTC Meeting Center Arnhem biedt een grote diversiteit aan zalen. Stuk voor stuk strak en sfeervol ingericht met comfortabel meubilair. De meeste zalen bieden een spectaculair uitzicht. De congresruimte is geschikt voor gezelschappen tot 190 personen.

 WTC - MmM5

Beurzen, congressen en feesten

Evenement buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar alles voor elkaar is. Waar service en aandacht vanzelfsprekend zijn. Of u nu komt om te werken, vergaderen of vieren, u bent bij ons aan het juiste adres.

 Ringen kussen

Trouwen op grote hoogte 

Love is in the air … krijgt bij WTC Meeting Center Arnhem wel een heel speciale betekenis. Al vele bruidsparen hebben hier hun huwelijksdag gevierd; een unieke locatie voor uw bijzondere, feestelijke en onvergetelijke dag.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u een vraag? Neemt u dan contact op via de mail. Wilt u liever één van onze collega’s spreken? Belt u dan naar 026 – 353 78 40. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of online boeken en beheren.